Teatru independent la Braila: premiera spectacolului Intoarcerea de acasa

De Alexandrina Iordache 13 Noiembrie 2013, 08:10 Cultura Brailei
Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 20,30, la Clubul Understage din Braila, str. Mihai Eminescu nr. 24, are loc premiera spectacolului "Intoarcerea de acasa", adaptare dupa textul lui Stefan Caraman, cu actorul Alexandru Marin, regia Septimiu Stoica.

Spectacolul reprezinta o poveste fascinanta despre destinul unui om invins de nepasarea lumii si de lipsa ei de implicare.

Doi tineri oameni de teatru, Alexandru Marin si Septimiu Stoica, braileni de origine, reiau initiativa unui proiect cultural demarat si sustinut, in urma cu trei ani, de Clubul Understage, de infiintare a unui teatru independent la Braila.

Alexandru Marin a studiat arta actorului la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iasi promotia 2010 si a jucat la teatrul brailean in spectacolele: "Visul unei nopti de vara", "Desteptarea Primaverii" directia de scena semnata de Victor Ioan Frunza, "Adam Geist" si "Plaja" montate de Radu Afrim.

Septimiu Stoica a studiat regia de teatru la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" din Bucuresti, promotia 2012. A jucat la Braila in spectacolele: "Visul unei nopti de vara", "Desteptarea Primaverii", "Omul Perna" regia Radu Afrim. Acesta a facut asistenta de regie la spectacolul "Identitati",directia de scena Victor Ioan Frunza si la "Sufletul.Puncte de veghere" montat de Radu Afrim.

 

Autor Alexandrina Iordache 13 Noiembrie 2013, 08:10 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii