”Zile si nopti de teatru la Braila” - Apocalipsa vine de la Dumnezeu ori de la Diavol?

De Virgil Andronescu 09 Decembrie 2014, 19:51 Cultura Brailei

secventa spectacolPaparazzi sau cronica unui rasarit de soare avortat” de Matei Visniec, spectacol al Teatrului Victor Ion Popa din Bârlad, în regia lui Cristian Gheorghe, a prezentat în cea de a saptea zi din editia a IX-a a Festivalului ,,Zile si nopti de teatru la Braila”, imaginea în 3D a unui posibil Sfârsit al Lumii, o Apocalipsa venita de la Dumnezeu ori de la însusi Diavolul. In timp ce întreg Universul, Terra, Galaxia Caii Lactee sunt supuse unei iminente Apocalipse, oamenii - intreaga specie umana - îsi vad nestingheriti de treburile lor marunte si meschine.

La un moment dat, haosul cuprinde totul, atât interiorul cât si exteriorul indivizilor, întreaga umanitate a luat-o razna si, în timp ce putini îsi fac introspectii, cei mai multi dintre oameni îsi continua goana prin propriile mizerii.

,,Orasul traieste, orasul este înca viu, organele lui - oamenii - îl hranesc înca cu sevele unor intamplari stranii, cu lipsa de comunicare, cu morfina unei inconstiente care îi face sa nu vada dezastrul”- Cristian Gheorghe, regizor.

 

Autor Virgil Andronescu 09 Decembrie 2014, 19:51 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii