Stef invitat la tabara de pictura de la Bucuresti

De Redactia 26 Iunie 2012, 14:53 Cultura Brailei
In perioada 17 - 24 iunie a avut loc Tabara Nationala de Arta Naiva editia a II-a organizata de Centrul National pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bucuresti ,Centrul de creatie Alexandria si Directia pentru Tineret si Sport a Judetului Teleorman.Au fost invitati 19 creatori de arta naiva din orasele : Bucuresti,Iasi Bacau Alexandria,Timisoara,Resita Aiud,Galati,Constanta,iar din  Braila DUMITRU STEFANESCU - STEF.

Au fost organizate excursii in Bulgaria la SVISTOV,vizite la Manastiri,Catedrale,muzee din jud.Teleorman si seri distractive unde fiecare artist isi prezenta activitatile artistice.

La inchiderea taberei,in Sala de festivitati a Bazei turistice DUNARICA a fost vernisata expozitia cu toate lucrarile de pictura si sculptura realizate de artisti.

"A fost un schimb de experienta intre artistii din tara,Baza turistica devenind un atelier de creatie  unde fiecare artist isi exprima obiceiurile si datinile populare,iar eu am pictat balta Brailei cu pescarii laudarosi,iar alta lucrare cu strangerea recoltei unde participau si ciorile. Am primit 2 diplome pentru contributia avuta la organizarea si desfasurarea taberei,una din partea Centrului de creatie Alexandria si una de la Centrul National Bucuresti..." ne-a declarat STEF.

 

Autor Redactia 26 Iunie 2012, 14:53 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate