Braila: Stagiul de formare voluntari de sport

De Redactia 25 Octombrie 2016, 09:21 Cultura Brailei

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila găzduiește miercuri, 26 octombrie 2016, la ora 16.30, „Stagiul de formare voluntari de sport” organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila, în colaborare cu Asociaţia Clubul de Turism „Proilavia” şi Crucea Roşie Română – Filiala Brăila.

Evenimentul se adresează persoanelor care activează voluntar în domeniul sportiv: elevi de liceu, studenți, profesori de educație fizică, simpatizanți ai unor sporturi locale sau ai unor structuri sportive, pe care doresc să le sprijine. Stagiul reprezintă ultimul modul teoretic din anul 2016 și va avea un conținut bine structurat și adaptat la nevoile de formare ale voluntariatului de sport. Tematica acestui modul cuprinde informații despre cum poți deveni voluntar în acest domeniu și despre istoricul și viziunea actuală europeană asupra voluntariatului de sport.

Lectori în cadrul cursului sunt: Mircea Cărbunaru, consilier superior în cadrul DJST Brăila și Gabriel Lâlă, președinte ACT „Proilavia”.

Evenimentul are loc la Sala „Panait Istrati” (et. 3) în sediul Bibliotecii din P-ța Poligon, nr.4.

 

Autor Redactia 25 Octombrie 2016, 09:21 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii