Joc și cânt de Dragobete, spectacol susținut de elevi ai Școlii de Arte ”Vespasian Lungu” în sala de concerte a Palatului ”Lyra”

De A.Frangu 20 Februarie 2018, 00:59 Cultura Brailei

afisVineri, 23 februarie 2018, începând cu ora 17.30, în sala de concerte a Palatului ”Lyra”, are loc spectacolul folcloric ”Joc și cânt de Dragobete” susținut de elevi ai Şcolii Populare de Arte ”Vespasian Lungu” Brăila cu prilejul sărbătoririi zilei dragostei la români.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Brăila, Şcoala Populară de Arte ”Vespasian Lungu” şi Filarmonica ”Lyra - George Cavadia“, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Primăriei Comunei Tufeşti, fiind încadrat în seria de manifestări dedicate împlinirii a 650 de ani de atestare documentară a oraşului Brăila şi Centenarului Marii Uniri.

Programul spectacolului cuprinde dansuri și cântece populare. Își dau concursul componenţii Ansamblului de dansuri populare de la sediul Şcolii Populare de Arte ”Vespasian Lungu”, coordonaţi de domnul profesor Neculai Ciurea și cei ai Ansamblului de dansuri populare ”Ca pe baltă” de la secţia externă Tufeşti, îmdrumați de doamna profesor Veta Gheorghe.

Grupul vocal ”Flori Dunărene” - de la clasa de canto popular profesor Marieta Ion, naistul Cristian-Andrei Ciauşu, solişti ai claselor de canto popular profesor Viorel Toader şi profesor Cătălin Coman, precum şi solista Mioara Manoilă vor susţine un program de cântece populare.

Intrarea este liberă.

 

Autor A.Frangu 20 Februarie 2018, 00:59 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii