Un secol de la intrarea României în Marele Război, simpozion științific la Casa Goangă

De Redactia 20 Decembrie 2016, 12:48 Cultura Brailei

afis simpozionCasa de Cultură a Municipiului Brăila, în parteneriat cu Societatea de Ştiinţe Istorice din România, filiala Brăila, organizează, joi, 22 decembrie 2016, începând cu ora 16:00, la Casa Memorială „Petre Ştefănescu-Goangă”,  simpozionul științific Un secol de la intrarea României în Marele Război, acțiune inclusă în proiectul educativ județean Valori naționale și locale – un secol de la epopeea formării României Mari.

În cadrul manifestării, vor prezenta comunicări științifice prof. dr. Viorel Bratosin – Aspecte privind înzestrarea armatei române în primul război mondial, prof. grad I Antonel Urse – Brăila în toamna anului 2016 – Relațiile cu foștii și actualii aliați și prof. dr. Ştefan Aftodor - Românii din Balcani și Marele Război.

La final, prof. Roberta Corina Pavel, inspector școlar de specialitate în cadrul Inspectoratului Școlar Județean, va premia un număr de 69 de elevi din cadrul a 20 de unități de invățământ din județ, câștigători ai concursurilor județene organizate în cadrul proiectului educativ județean Valori naționale și locale – un secol de la epopeea formării României Mari.

Director
Emanoil CIUCAŞU

 

Autor Redactia 20 Decembrie 2016, 12:48 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii