Seminar gratuit ”Preia Controlul Emoţiilor Tale” la Biblioteca Judeteana Braila

De Redactia 22 Aprilie 2015, 15:38 Cultura Brailei

afisSâmbătă, 25 aprilie 2015, ora 10.00, la Sala de Lectură a Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Braila, Piata Poligon nr. 4, are loc Seminarul Gratuit „Preia Controlul Emoţiilor Tale”, susținut de Nicoleta Nistor, trainer și practician EFT (Emotional Freedom Techniques).
 
Seminarul se adresează persoanelor interesate de dezvoltare personală și celor care doresc să schimbe ceva în bine în propria viață.

Nicoleta Nistor declară că evenimentul „Preia Controlul Emoţiilor Tale” este „un seminar intensiv în care vei învăța o metodă simplă și practică de a elimina sentimentele negative, dureri fizice, convingeri limitative, adică exact acele lucruri care te împiedică să îți atingi potențialul maxim”.

EFT este o tehnică ce îmbină acupresura chineză cu psihologia modernă. Mai exact, prin presarea anumitor puncte de pe corp numite capete ale meridianelor energetice, se eliberează tensiunile acumulate în organism, iar prin numirea sentimentelor negative și rostirea unor afirmații se ajunge la calmarea sistemului nervos și restabilirea echilibrului energetic al corpului.

Înscrieri la adresa: http://www.nicoletanistor.ro/events/seminar-gratuit-braila-25-aprilie/.

 

Autor Redactia 22 Aprilie 2015, 15:38 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii