Seminar despre Euroregiunea Dunărea de Jos

De Mihai Vintilă 10 August 2010, 00:00 Cultura Brailei
În data de 14 august 2010, Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră ”Euroregiunea Dunărea de Jos” în parteneriat cu Consiliul Judeţului Galaţi, organizează în sala Auditorium a Complexului Muzeal Ştiinţele Naturii, începând cu orele 11.00, seminarul „Parteneriate transfrontaliere în sectorul neguvernamental - oportunitate a dezvoltării durabile la nivelul Euroregiunii ”Dunărea de Jos”.

Manifestarea este ocazionată de împlinirea a 12 ani de la înfiinţarea Euroregiunii „Dunărea de Jos”, structură de cooperare transfrontalieră a cărei preşedinţie este deţinută, în prezent, de Consiliul Judeţului Galaţi, prin preşedintele său, domnul Eugen Chebac.

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la acest eveniment la care şi-au confirmat prezenţa reprezentanţi ai sectorului neguvernamental din toate regiunile membre ale Euroregiunii: judeţele Galaţi, Brăila şi Tulcea din România, regiunea Odesa din Ucraina şi raioanele Cahul şi Cantemir din Republica Moldova.

Evenimentul îşi propune, în primul rând, stabilirea de noi legături şi contacte la nivelul ONG-urilor din regiunile membre ale Euroregiunii, crearea de parteneriate viabile, dar şi stabilirea unui pachet de proiecte comune privind dezvoltarea durabilă la nivelul Euroregiunii.
Participanţii la seminar vor fi invitaţi, pe parcursul serii, să asiste la spectacolul dedicat Zilei Euroregiunii din cadrul Festivalului Internaţional de Folclor „Doina Covurluiului”.(AMOS News)

 

Autor Mihai Vintilă 10 August 2010, 00:00 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii