Folk de Seară cu grupul ”Generații”

De A.Frangu 26 Octombrie 2017, 17:58 Cultura Brailei

afis spectacol folkSâmbătă, 28 octombrie 2017, de la ora 17:30, în sala mare a Casei Memoriale ”Petre Ştefănescu-Goangă”, din Brăila, Piaţa Poligon nr. 2, are loc un recital de muzică folk oferit de grupul ”Generații” condus de profesorul Dumitru Popescu.

”Creat din dorinţa de a promova şi perpetua muzica folk în rândul publicului brăilean de orice vârstă și având ca motivație principală bucuria de a cânta și de a fi împreună, evenimentul se doreşte a fi o incursiune în tainele muzicii folk, muzică ce a inspirat generaţii întregi.

Vor cânta, Andra și Ioana Axente, Bianca Frâncu, Elena Panait, Raluca Tănase, Leonard Dafinoiu și Gabriel Sofrone.

Grupul folk „Generaţii”, condus de profesorul Dumitru Popescu, activează la Casa de Cultură a Municipiului Brăila din anul 1998. Grupul este constituit din copii şi tineri cu vârste cuprinse între 8 şi 30 de ani, toţi membri ai Cercului de Chitară ce-şi desfăşoară activitatea în cadrul instituţiei cultural.

În preambulul manifestării, vor putea fi vizitate expoziția de grafică și pictură intitulată Portrete, a artistului Florin-Gabriel Călin, precum și expoziția Afișe, care suprinde instantanee de la diverse manifestări organizate de Casa de Cultură a Municipiului Brăila” - Manager Emanoil Ciucașu

 

Autor A.Frangu 26 Octombrie 2017, 17:58 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii