Revista ZEIT a lunii martie 2013 mai interesanta ca niciodata

De Frimu Ghinea 02 Martie 2013, 11:48 Cultura Brailei
A aparut noul numar (49, Martie 2013), al Revistei ZEIT,cultura si atitudine atitudine prin cultura.

Din sumar putem spicui : Editorial - SI TOTUSI, E MARTIE..., Interviu - CRISTIAN BODNARESCU SI „ZIDUL”, Cartile ZEIT – NUME DE COD: VITA DE VIE VOL. III ROSU SI VERDE DE DUMITRACHE DRAGOMIR, EDITURA ZEIT, BRAILA 2012, Reverente critice - UN MAELSTROM AL FIINDULUI POETIC.., VIATA PE FUGA, DE MIRELA ROZNOVEANU, ARC DE CURCUBEU, DE VASILE POPOVICI, UMBRA CARTII – BIBLIOTECA UTOPICA, SUZANA FANTANARU-BAIA, ULTIMA CARTE DESPRE INTUNERIC, INTAIA CARTE DESPRE LUMINA?.


Spiritualitate - O IPOSTAZA A VIETII, Invatamant - UTILIZAREA MEDIUL LAB VIEW IN STUDIUL FIZICII (I), Repere - LE RETOURS A SAINT GERVAIS, PARIS – FARMECUL GRADINII TUILERIES SI RAFINAMENTUL PALATULUI LUVRU, PARIS - PIAAA LUDOVIC AL XV-LEA, A REVOLUTIEI SI A CONCORDIEI, Repere - PREZENTUL CA O PUNTE DINSPRE TRECUT SPRE VIITOR, BRUGES – VENETIA DIN NORDUL EUROPEI, SARBATOARE A IUBIRII LA ROMANI, DRAGOBETELE.

Atelier – PROZA, POEZIE..., Atitudini - NU POTI FACE CASA LUMINOASA SI SENINA, AVÂNDU-L, CA VESNIC INVITAT, PE SATANA!, PONTA SI ANTONESCU, TUSEA SI JUNGHIUL IN POLITICA DE AZI A ROMANIEI, NEVOIA PRESANTA DE CIVILIZATIE, SCRIEREA „LA COMANDA” SI EXPRIMAREA DICTATA DE AUDIENTA.


 

Autor Frimu Ghinea 02 Martie 2013, 11:48 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate