”Casa Sperantei”, revista trimestriala a CARP Braila - a aparut numarul 3/2014

De Alexandrina Iordache 15 Octombrie 2014, 11:57 Cultura Brailei
Recent a aparut numarul 3, septembrie 2014, al revistei ”Casa Sperantei”, revista trimestriala editata de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Braila. Revista se distribuie gratuit membrilor CARP. Colectivul de redactie al reviestei este format din: Ilie Dudulea - presedinte de onoare, Traian Popa, Aurel Hârjoghe, Rodica Bosneagu - secretariat, Florin-Laurentiu Bosneagu - culegere, Ghinea Mitrea - redactor. Revista a fost imprimata la SC Paper Print Invest SRL Braila.

In acest numar puteti citi:

- Visul devine realitate, de ec. Traian Popa, vicepresedinte al CARP Braila, care prezinta stadiul lucrarilor la noul sediu social multifunctional al CARP Braila
- Un articol semnat de Ilie Dudulea, presedintele CARP Braila, referitor la Ziua Internationala a Persoanelor Vârstnice

- Conditiile de acordare a împrumuturilor începând cu data de 1 septembrie 2014, conform statutului si a dispozitiilor art. 728, alin.3, din Codul de procedura civila. Acestea au fost stabilite prin decizia nr. 15/25.08.2014 a Consiliului Director al CARP Braila, informare facuta de Lucia Diaconescu - consilier.

- Sucursala CARP Braila în orasul Ianca. Aceasta sucursala, dotata corespunzator, conectata la programul informatic integrat de la CARP Braila, sta la dispozitia tuturor locuitorilor din Ianca si din comunele limitrofe. Mai multe puteti afla lecturând articolul semnat de Aurel Hârjoghe, membru al Consiliului director al CARP Braila.


Revista mai cuprinde:
- informatii juridice în cadrul rubricii Curier juridic sustinuta de consilierul juridic Dumitru Ivanov;
- remedii naturiste pentru alinarea durerilor reumatice;
- un articol despre ”Ziua limbii române”;
- persoane la vârste centenare, membre ale CARP Braila, vizitate de dl Ionel Petre, membru al consiliului - fotoreportaj de Florin-Laurentiu Bosneagu
- sarbatoarea Sf. Parascheva.

Pe ultima coperta a revistei, de o calitate deosebita si frumos ilustrata, este publicat Calendarul crestin ortodox pe anul 2014, lunile: octombrie, noiembrie si decembrie.

In cadrul revistei se face un apel catre toti cititorii revistei, apel pe care îl publicam integral:

”In atentia cititorilor revistei
Casa de ajutor reciproc a pensionarilor Braila intentioneaza sa editeze monografia institutiei, fapt pentru care se adreseaza cu rugamintea, ca toti cei care au fotografii sau detin documente în legatura cu aceasta tema, le pot trimite pe adresa redactiei pentru a fi folosite.

De asemenea, asteptam de la cititorii revistei ”Casa Sperantei” pareri si materiale pe diferite teme însotite de fotografii care pot fi folosite în editiile urmatoare ale publicatiei. Redactia”
.

 

Autor Alexandrina Iordache 15 Octombrie 2014, 11:57 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate