"Poveștile unei motocicliste (și nu numai)", lansare de carte la Casa de Cultură a Municipiului Brăila

De Redactia 13 Noiembrie 2019, 01:03 Cultura Brailei

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, vineri, 15 noiembrie 2019, ora 17.30, la Casa Memorială "Petre Ştefănescu Goangă", unde va avea loc lansarea volumului "Poveștile unei motocicliste (și nu numai)", al scriitoarei Sabina Monica Popescu, dispărută prematur, anul trecut, în urma unui tragic accident de motocicletă.

“Sabina era specialistă în securitate informatică. Securitatea ei însă s-a dovedit fragilă. Extrem de fragilă. Scriitoarea și ciberneticiana Sabina s-a îndrăgostit fatal de o motocicletă. Apoi, de alta. A străbătut cu ele Europa în lung și-n lat. Fiecare călătorie a devenit o poveste. ”Avem nevoie de o lume întreagă să ne trăim singurătatea”, spunea Sabina.

Toate poveștile ei, au fost adunate, cu prețul unor inimaginabile răscoliri și dureri, la un an de la accidentul căruia Sabina nu i-a supraviețuit, de mama ei, distinsa doamnă profesor Corina Ciolacu”, sunt cuvintele așternute pe o rețea de socializare de Adriana Bogatu, profesor al Colegiului Național "Nicolae Bălcescu", fost dascăl al Sabinei, totodată cea care va prezenta și modera lansarea volumului.

Manager
Emanoil Ciucașu

 

Autor Redactia 13 Noiembrie 2019, 01:03 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii