Poveștile din Țara Copiilor Fericiți au bucurat suflete de nepoți și bunici!

De Virgil Andronescu 26 Aprilie 2017, 08:49 Cultura Brailei

Petre Crăciun lansarea la Brăila organizată de Litera 13

Marți, 25 aprilie de la ora 18, a avut loc- la C.A.R.P. Brăila, lansarea volumului Povești din Țara Copiilor Fericiți de Petre Crăciun. Scriitorul a ajuns la Brăila, nu întâmplător, ci, invitat de redacția revistei manifest Litera13, onorând cu lansarea volumului domniei sale ședința Cenaclului Casa Speranței de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor - Ana Aslan. Seara literar-muzicală Povești pentru nepoți și bunici a fost finalizată de epigramiștii cenaclului.

Au participat scriitori din Brăila, oameni de cultură, jurnaliști, copii și alți iubitori de literatură pentru copii. Lansarea s-a încheiat cu o sesiune de autografe. Acesta fiind cel de-al doilea eveniment al zilei, primul fiind reprezentat de minunata întâlnire de la Direcția pentru Asistență Socială și Protecția Copilului din Brăila, unde- în fața a 30 de copii instituționalizați, Petre Crăciun și-a prezentat cărțile de povești, basme și poezii pentru copii.

Scriitorul Petre Crăciun la DASPC Braila

Aceștia au ascultat cu sufletul la gură poveștile din ultimul volum publicat- Povești din Țara Copiilor Fericiți. A fost prezentă la manifestare directoarea DASPC Simona Cimpoae. La fel de încântați au fost copiii cât și membrii Cenaclului Casa Speranței de recitalurile grupului muzical E.V.I. Music Band condus de profesorul Ionel Ene. Astăzi, 26 aprilie, scriitorul Petre Crăciun va fi prezent la Galați pentru a prezenta și publicului gălățean volumul de Povești din Țara Copiilor Fericiți, ilustrat de graficiana Anca Smărăndache.

Mulțumesc scriitorului Petre Crăciun pentru acceptare și încântarea de a veni la Brăila- acesta fiind însoțit de Cătălina Crăciun, director al Editurii Zorio, mulțumesc Președintelui CARP Ilie Dudulea cât și vice-președintelui Aurel Hârjoghe pentru găzduire, mulțumesc scriitorilor și gazetarilor prezenți, dar mulțumesc în aceeași măsura și profesorului Ionel Ene și talentaților copii care ne-au bucurat cu acorduri muzicale alese pe măsura evenimentului literar! Mulțumesc tuturor acelora care au imortalizat momente din evenimentul de ieri! Voi reveni cu un amplu articol, acestea fiind primele impresii de după eveniment - fotografiile fiind grăitoare pentru ceea ce s-a întâmplat la DASPC Braila cât și la CARP.

 

Autor Virgil Andronescu 26 Aprilie 2017, 08:49 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii