"Regizorul” Pavel Bartos si a sa echipa de "filmare” ne-au facut sa radem cu lacrimi!

De Virgil Andronescu 05 Decembrie 2014, 08:48 Cultura Brailei

Pavel bartos - "regizorul"

In 3 decembrie, de la orele 20:30 la Sala Studio a Teatrului "Maria Filotti” trupa Teatrului Odeon Bucuresti a adus pe scena o savuroasa comedie "Liniste! Sarut. Actiune!", o adaptare dupa Peter Kerek dupa filmul Living in Oblivion de Tom Dicillo, film produs de Lemon Sky Production.

Ne-au facut sa radem cu lacrimi o distributie de exceptie, actorii: Pavel Bartos, Elvira Deatcu, Gelu Nitu, Irina Mazanitis, Paula Niculita / Alina Berzunteanu, Marius Damian, Ioan Batinas, Alexandru Papadopol- in regia lui Peter Kerek, actiunea desfasurandu-se pe un platou de filmare,decorul Cristian Niculescu, unde ni se dezvaluie culisele turnarii unui film.

In rolul regizorului actorul Pavel Bartos care scapa situatia de sub control iar filmul deja se intampla si se consuma inainte de a fi realizat. Textul de la un capat la altul e construit pe replici taioase, ironiile fine si comicul de situatii din cele trei episoade ce compun spectacolul au binedispus spectatorii care au umplut pana la refuz Sala Studio.

Pregatirea de dinaintea inceperii turnarii unui film de dragoste, ceea ce se petrece in culise aduce modificari, transformari in mintile si sufletele actorilor si a echipei tehnice dar si a regizorului. Sunt convins ca prin astfel de trairi mentale si sufletesti au trecut de nenumarate ori la repetitii si minunatii actori de la Teatrul Odeon din Bucuresti.

 

Autor Virgil Andronescu 05 Decembrie 2014, 08:48 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii