O vineri sub semnul poeziei

De Mihai Vintilă 29 Septembrie 2013, 20:34 Cultura Brailei
Vineri in prima zi a Festivalului Poetilor din Balcani s-au intamplat multe evenimente. Au fost in primul rand cartile si dincolo de ele oamenii. La deschiderea evenimentului dl D.A Neagu directorul bibliotecii judetene Panait Istrati Braila a vorbit despre institutia autorului.

Invitatii din Bosnia Hertegovina in numar de trei, cate un reprezentant al fiecarei etnii au aratat aderarea lor la spiritul balcanic. Invitatii Mile Stoici, Fadila Nura Haver si Stefan Tontici au recitat din poeziile lor in limba sarbo-croata iar un grup de elevi de la liceul de arta Haricllea Darclee au recitat versiunile in limba romana.

La deschidere au avut interventii de bun venit domnii F. Mija - vicepresedinte al Consiliului Judetean Braila, dl C.Antoniu din partea Uniunii Scriitorilor din Romania filiala Sud Est si dl N.Marasanu - presedintele juriului.

Spre seara , dupa o venire intarziata , a fost prezentata cartea lui Daniel Cristea Enache - "Literatura de azi: Dialoguri pe net" aparuta la editura Polirom 2013.

 

Autor Mihai Vintilă 29 Septembrie 2013, 20:34 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate