Noaptea detectivilor a fost un eveniment inedit la biblioteca Judeteana Panait Istrati

De Frimu Ghinea 16 August 2013, 09:12 Cultura Brailei
Joi, 15 august, s-a marcat în mod festiv închiderea Clubului de vacanta. De la ora 19 s-a sarbatorit prin prin cântec, dans si lumina cea mai frumoasa vacanta de la Biblioteca Judeteana. Toata manifestarea s-a terminat tarziu in noapte.

Copiii mai mari, care au fost prezenti zi de zi la Clubul de Vacanta, adevarati "bibliodetectivi", toata noaptea au descoperind lumea cartilor într-un fel cu totul inedit, cautând "comori" printre rafturile cu carti al Bibliotecii. Dupa vânatoarea de comori s-a dormit în stil cercetasesc, cu cântece, lecturi si voie buna pâna dimineata.

Clubul de Vacanta al Bibliotecii Judetene "Panait Istrati" Braila a intrat în ultima saptamâna de desfasurare. Deschis copiilor braileni la data de 1 iulie a derulat activitati din cele mai diverse cum ar fi: ateliere de pictura, bricolaj, origami, explorare urbana, gastronomie, dans, teatru, fotografie, bricolaj, experimente stiintifice, limbi straine si multe altele. Toate acestea au fost realizate prin intermediul parteneriatelor cu Cercetasii României - Centrul Local Braila, ANMRF "Louis Pasteur" - Clubul Voltin, Centrul de Tineret TinKlub, Asociatia Pro Democratia, Club Braila si Atelierul de creatie si Ludoteca "Carabus"

 

Autor Frimu Ghinea 16 August 2013, 09:12 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate