Noaptea Cercului de folk la Casa Gongă din Brăila

De Alexandrina Iordache 28 Decembrie 2016, 13:39 Cultura Brailei

Pentru noaptea de 28 decembrie 2016, începând cu ora 19,00, Casa de Cultură a Municipiului Brăila a pregătit o ”Noapte a Cercului de folk”, la care vor participa membrii cercului, alături de prietenii și invitații lor. Evenimentul are loc la Casa Memorială „Petre Ştefănescu-Goangă” din Brăila, Piața Poligon nr. 2. După cum anunță organizatorii va fi o noapte cu multe activități din care nu vor lipsi cântece, recitări, colinde și jocuri.

Amănunte aflăm din comunicatul de presă dat publicității de Casa de Cultură a Municipiului Brăila:

”Chiar dacă începe la ora 19.00 și se termină a doua zi, la ora 7.00, programul include foarte multe activități care, cu siguranță, nu-i vor plictisi pe participanți. Pe parcursul celor 12 ore, se vor cânta colinde și cântece de iarnă (fiecare cu ce poate, la chitară sau cu tamburine și zurgălăi), vor fi prezentate/propuse cărți (fiecare participant propune o carte preferată/deosebită pentru el și citește un fragment pe care îl consideră reprezentativ), vor avea loc recitaluri individuale sau de grup (cei care stăpânesc chitara/arta cântului și îndrăznesc să împărtășească cu ceilalți bucuria de a cânta vor susține un recital singur sau cu un prieten drag), va avea loc o sesiune de întrebări/răspunsuri/discuții (În mod individual și anonim, fiecare participant va nota pe o coală de hârtie o întrebare/temă important pentru el, după care se vor purta discuții pe marginea temelor/întrebărilor propuse), vor fi vizionate concerte (fiecare dintre cei prezenți va propune un fragment dintr-un concert susținut de artistul sau grupul preferat, care va fi proiectat pe ecran).

Cum ne văd alții pe noi și noi pe alții va constitui tema unui joc la care participă toți cei prezenți, joc în care fiecare notează pe o coală de hârtie personalizată o părere anonimă (calitate/defect/sfat/sugestie) despre toți ceilalți în parte. La sfârșitul jocului, fiecare participant va citi părerea celorlați despre el.

Lista acțiunilor nu este una exhaustivă, mai este loc de propuneri…”

 

Autor Alexandrina Iordache 28 Decembrie 2016, 13:39 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate