Lansarea numarului 6 al revistei ”Sportul Brailean”

De Alexandrina Iordache 13 Decembrie 2014, 10:32 Cultura Brailei

revista Sportul brailean,nr.6Marți, 16 decembrie 2014, ora 13.30, la Biblioteca Judeteana ”Panait Istrati” din Braila, Piata Poligon, nr.4, are loc lansarea numărului VI al revistei „Sportul Brăilean”. Revista, cu aparitie anuala, este finanțată și coordonată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brăila și realizată sub patronajul Academiei Olimpice Române-Filiala Brăila.

Prezentarea revistei va fi facuta de  Mircea Cărbunaru, consilier DJST Brăila, coordonatorul recentului numar al revistei care asigura si tehnoredactarea si conceptia grafica.

In revista pot fi citite articole despre natatie, ecvestra, olimpism, handbal, arte martiale, fotbal, sportul pentru toti.

In paginile revistei gasiti articole interesante si interviuri cu mari campioni braileni: ”Am avut talent dar eu consider ca a fost, mai degraba, un talent muncit” un interviu cu campioana olimplica Diana Mocanu realizat de Mircea Carbunaru dar si articole despre ”Hipodromul Brailei: Ultima cursa ecvestra”, ”Sportul în cartier”,  ”Costin Vasile - Ucenicul taoist la Braila”,  ”Pledoarie pentru miscare: Sport si sanatate în aer liber” etc.

La lansarea revistei sunt invitați toți cei interesați de istoria veche sau recentă a sportului brăilean, colaboratorii revistei, jurnaliști, oameni de sport, membrii AOR – Filiala Brăila.

 

Autor Alexandrina Iordache 13 Decembrie 2014, 10:32 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii