Intalnirea scriitorului Grigore Ciobica cu membrii Asociatiei Cultul Eroilor Braila

De Alexandrina Iordache 20 Ianuarie 2014, 10:46 Cultura Brailei
Asociatia Cultul Eroilor „Regina Maria” Filiala Braila, la intalnirea saptamanala de joi,16 ianuarie 2014, l-a avut ca oaspete de scriitorul Grigore Ciobica autorul volumului „Inca cinci sute de ani”, aparut la Editura Edmunt, volum a carui lansare a avut loc in luna noiembrie 2013.

De profesie inginer, scriitorul Grigore Ciobica este presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, filiala Braila.

Iata cum il caracterizeaza prof. Mioara Antonia Nicolau, membru al USR, in Cuvantul inainte la volumul „Inca cinci sute de ani”: „Cel care intre 18 si 24 de ani a indurat ororile inchisorilor comuniste, a devenit un barbat calit, puternic, care ridica deocamdata prin CUVINTE (apoi va lupta pentru ridicarea unui monument) in amintirea trecutului la valorile umane etern viabile... Acum,...isi exprima caldura vibranta a sufletului sau in poezii frumoase cu metafora naturii incrustata in rime limpezi, curgând firesc”.

Scriitorul a oferit cartea membrilor Asociatiei Cultul Eroilor „Regina Maria”, a acordat autografe si a citit o poezie. Momentul  de recitare s-a prelungit, membre ale asociatiei recitand din poeziile cuprinse in volum.

Intalnirea s-a incheiat cu o donatie facuta Asociatiei „Clipe de bucurie” pentru ajutorarea copilului Dragu Cosmin care sufera de distrofie musculara progresiva Duchenne.

 

Autor Alexandrina Iordache 20 Ianuarie 2014, 10:46 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii