Întâlnire sub semnul memoriei lui Mihail Sebastian

De Redactia 10 Noiembrie 2016, 13:20 Cultura Brailei

intalnire sub semnul lui Mihail Sebastian

La Centrul multicultural “Poarta cetatii’ din Braila, str. Ana Aslan nr. 27 – 29 (constructive renovata de Consiliul Judetean Braila), are loc vineri, 11 noiembrie 2016, de la ora 15.30 o prima intalnire/ eveniment in proiectul “Povesti adevarate din glorioasa Braila’ sprijinit de Consiliul Judetean (CJ) Braila si Palatul Copiilor Braila.

Practic, elevi de la Scoala Gimnaziala “Mihai Viteazul’ cu prof. Daniela Stroe si de la Liceul Tehnologic “Anghel Saligny” cu prof. dr. Gabriela Vasiliu vor participa la o lectie nonformala despre Mihail Sebastian (Iosif Hecther), tinerii urmand sa parcurga, lecturand din volume semnate de importantul scriitor nascut la Braila, si un traseu ce cuprinde strada din municipiu care ii poarta numele.

Sunt invitati sa se alature calatorilor culturali si alti iubitori de arta si de Braila, tineri sau/ si adulti, pentru ca “scopul este unul de cunoastere si de recreere prin arta, de modelare a caracterelor dupa modele autentice, de prestigiu’ – citat din obiectivele proiectului. Urmatoarele intalniri vor avea drept centru de interes personalitatile altor mari braileni, iar traseele cultural-educative vor fi locurile pe unde acestia si-au purtat pasii in copilarie si numai. “Poate ca astfel, rememorand cu inima si gandul viata si opera marilor inaintasi, vom fi maine un pic mai buni decat azi si, de ce nu, vom imprumuta ceva din valoarea acestor minunate fiinte fara de care viata noastra ar fi mult mai saraca’.


Armanda Filipine.

 

Autor Redactia 10 Noiembrie 2016, 13:20 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii