Start înscrieri la Clubul de vacanță începând cu 2 mai 2018

De A.Frangu 27 Aprilie 2018, 22:49 Cultura Brailei

afis club vacantaÎn perioada 2 iulie - 10 august 2018 Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila organizează ediția de vară a Clubului de Vacanță.

Înscrierile la Clubul de vacanță se fac începând de miercuri, 2 mai 2018, la Sala de Lectură, et. 1, la sediul Bibliotecii din P-ța Poligon, nr.4. Anul acesta la înscrierea copilului se va completa un ACORD DE FOTOGRAFIERE semnat de părinți/bunici.

Doritorii trebuie să fie înscriși la bibliotecă pentru că accesul la activitățile clubului se face pe baza permisului de bibliotecă.

Se pot înscrie copii cu vârsta între 4 și 14 ani.
Clubul de Vacanță cuprinde peste 50 de ateliere: sportive, de îndemânare, artistice, de limbi străine și distractive.

“Anul 2018 vine cu o nouă ediție a Clubului de Vacanță, cea de-a IV-a, și cu noi provocări pentru cei mai mici utilizatori ai Bibliotecii. Urmare a succesului de anul trecut, am mărit numărul atelierelor sportive, ajungând la 11, față de 7 în 2017 și am introdus ateliere de karaoke, limba engleză prin povești, limba spaniolă, micul arhitect (modelaj în lut). O veste bună avem și pentru copiii îndrăgostiți de activități în aer liber: se păstrează atelierul Hoinărind prin Brăila și se întorc partenerii noștri de la Cercetașii României - Scout Local Brăila, cu Vacanța în ecobază. Există și multe alte suprize, dar le lăsăm utilizatorilor bucuria de a descoperi propunerile noastre. În total avem peste 50 de ateliere și peste 50 de voluntari implicați. Le mulțumesc tuturor partenerilor implicați pentru gestul nobil de a oferi din timpul liber copiilor brăileni precum și colegilor bibliotecari. Fără această echipă, Clubul de Vacanță nu ar fi existat.” - declară dr. Eduard Claudiu BRĂILEANU, șef serviciu Relații cu Publicul.

 

Autor A.Frangu 27 Aprilie 2018, 22:49 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii