Horia Brenciu nu mai vine la Braila sa cante!

De Mihai Vintilă 24 Aprilie 2012, 16:45 Cultura Brailei
Turneul de 20 de orase pe care Horia Brenciu si HB Orchestra l-au inceput in aceasta saptamana a suferit cateva modificari. Din pacate, citeva locatii nu corespund din multe puncte de vedere productiei artistului, in special cel termic, fapt care ar putea dauna serios atit publicului, cit si instrumentelor de alama si cu coarde.

Din dorinta fireasca a lui Horia Brenciu, de a nu face rabat de la calitate, doua dintre concertele deja anuntate se vor amana pentru inceputul lunii iunie, iar unul va fi gazduit de alt oras.

Din pacate, concertul de la BRAILA nu a mai putut fi deloc reprogramat, iar oranizatorii si artistul au hotarit sa-l mute intr-un alt oras, la Casa de Cultura din PIATRA NEAMT, pastrand aceeasi data de 30 MAI!

Organizatorii ii asigura pe toti cei care si-au luat bilete la concertul din Braila ca isi vor primii banii inapoi, de acolo de unde le-au cumparat, in intervalul 23 aprilie - 7 mai.

Organizatorii, orchestra si stuff-ul HB Media Entertainment, regreta situatia creata si multumesc tuturor pentru intelegere.


 

Autor Mihai Vintilă 24 Aprilie 2012, 16:45 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii