Florin Mesca : Viata fiecaruia dintre noi este un sumum de evenimente banale

De Virgil Andronescu 25 Octombrie 2011, 19:19 Cultura Brailei


Scriitorul Florin Mesca a lansat, luni, 24 octombrie,la Biblioteca Judeteana ,,Panait Istrati’’ cartea ,,Am fost si eu revolutionar’’, carte care in ciuda titlului sau incitant si derutant oarecum nu are nici o legatura cu revolutia romana din ’89.

Cartea vorbeste depre atmosfera generatiei din care face parte si autorul. Cititorul va gasi in volumul ,,Am fost si eu revolutionar’’ situatii comice, situatii lirice – cum ar fi povestea catelului Maxi. Au vorbit despre carte profesorul Dumitru Anghel si scriitorul Stan Brebenel din Buzau. Florin Mesca a spus la finalul evenimentului ca ,,anii nu au trecut degeaba peste noi, imi place sa cred ca nu au trecut de pomana nici peste mine, m-am maturizat, imi place sa cred ca am evoluat atat mental dar si spiritual si aceste incercari literare, practic sunt o chintesenta, o incercare de readucere in actualitate a evenimentelor care s-au intamplat candva in viata mea.

Aceste evenimente sunt de fapt niste banalitati si, daca stam bine sa ne gandim, viata fiecaruia dintre noi este un sumum de evenimente banale. Trecand in revista toate aceste evenimente banale care s-au intamplat in viata mea, mi-am dat seama ca toate au fost de o imortanta capitala pentru mine si mi-au determinat, fiecare din aceste evenimente, evolutia ulterioara a trecerii mele prin viata.’’

In cadrul acestui eveniment a avut loc si un moment liric, de muzica folck sustinut de elevele Sara Costinas si Ramona Bivoleanu de la Liceul ,,Nicolae Iorga’’. Lansarea de carte a fost moderata de Claudiu Braileanu, sef. al Serviciului Relatii cu Publicul al Bibliotecii Judetene ,,Panait Istrati’’.  


 

Autor Virgil Andronescu 25 Octombrie 2011, 19:19 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate