Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc între 1 şi 6 septembrie

De Mihai Vintilă 03 Mai 2010, 00:00 Cultura Brailei
Cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Cerbul de Aur va avea loc anul acesta între 1 şi 6 septembrie la Braşov, câştigătorii preselecţiei urmând să fie anunţaţi pe 30 iunie, potrivit organizatorilor evenimentului.

Anul acesta premiile concursului sunt în valoare de 28.000 de euro - 10.000 de euro pentru Trofeul Cerbul de Aur, 7.000 de euro pentru Cerbul de Argint, 5.000 de euro pentru Cerbul de Bronz şi câte 3.000 de euro pentru premiul special al juriului şi premiul publicului.

"Pentru că nu vrem să stricăm tradiţia, TVR organizează şi anul acesta Festivalul Internaţional "Cerbul de aur". Ediţia 2010 celebrează majoratul festivalului şi se va desfăşura în frumoasa Piaţă a Sfatului din Braşov", spun reprezentanţii organizatorilor.

Înscrierile pentru preselecţie au debutat pe 12 aprilie şi se vor încheia pe 25 iunie, urmând ca pe 30 iunie să fie anunţaţi câştigătorii acestei etape. Concurenţii aleşi de juriu vor fi repartizaţi în trei semifinale, în urma cărora vor fi aleşi finaliştii. La finala Cerbul de Aur vor participa nouă concurenţi aleşi în urma jurizării din cele trei semifinale, în ordinea descrescătoare a punctajelor obţinute.(AMOS News)

 

Autor Mihai Vintilă 03 Mai 2010, 00:00 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii