Festivalul international de muzica usoara George Grigoriu, editia a XI-a, Braila, 29-31 mai 2015

De A.Frangu 05 Martie 2015, 08:57 Cultura Brailei

In perioada 29-31 mai 2015, la Braila, se desfasoara Festivalul international de muzica usoara George GRIGORIU, editia a XI-a. Organizatorii festivalului sunt: Consiliul Judeţean Brăila, Centrul de Creaţie, Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, Societatea Română de Radiodifuziune.

La concurs pot participa tineri cu vârste între 16-30 de ani împliniti pâna la data preselectiei care are loc în ziua de 28 martie 2015, începând cu ora 10, la sediul Societatii Române de Radiodifuziune, Bucuresti.

Înscrierea se face pe baza de fişă ce va fi transmisă pe adresa Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Piaţa Traian 2, cod 810153, municipiul Brăila, judeţul Brăila, tel/fax 0239-61.47.10, e-mail: concurs.george.grigoriu@braila.astral.ro, cult.traditional@gmail.com
maria.puscaciu@yahoo.com sau direct în ziua şi la locul preselecţiei (pentru concurenţii din România). Taxa de înscriere: 50 lei.

Concurentii straini vor transmite, până în data de 20 martie 2015, două piese din repertoriul propriu pe suport CD pe adresa Centrul de Creaţie Brăila, România, Piaţa Traian nr. 2, cod poştal 810153, pentru Concursul Internaţional George Grigoriu sau în format mp3 pe adresa concurs.george.grigoriu@braila.astral.ro,
cult.traditional@gmail.com, maria.puscaciu@yahoo.com
Piesele vor fi ascultate de Juriul preselecţiei. Taxa de înscriere: 15 euro.

Juriul preselectiei va stabili cei 24 concurenti care vor intra în concurs. Lista concurentilor admisi la preselectie va fi publicata pe site-ul Festivalului George Grigoriu, al institutiei si al Consiliului Judetean Braila, în termen de o saptamana de la preselectie. Neparticiparea la preselecţie atrage după sine neparticiparea la concurs.

Festivalul se desfasoara pe doua sectiuni: concurs si recitaluri sustinute de artisti prestigiosi ai genului.

Juriul concursului are în componenţa sa personalităţi de marcă ale muzicii usoare româneşti si internationale, redactori radio, TV, personalităţi culturale locale.

Festivalul este dotat cu urmatoarele premii:
Trofeul George Grigoriu – 5.000 euro
Premiul I       –  2.500 euro
Premiul II      –  2.000 euro
Premiul III     –  1.500 euro
3 menţiuni a câte 500 euro  
La solicitarea unor sponsori de a oferi premii, organizatorii îşi rezervă dreptul de a comunica modificări în numărul acestora.
Concurentii care nu se regasesc printre premiati vor primi diplome de participare.

 Regulamentul Concursului poate fi găsit la www.festival-george-grigoriu.ro;
www.centruldecreatiebraila.ro sau la www.cjbraila.ro

 

Autor A.Frangu 05 Martie 2015, 08:57 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii