Doar Ea, Mama, manifestare culturală la Casa Goangă

De Redactia 01 Martie 2017, 16:25 Cultura Brailei

Doar ea, mamaAsociaţia Culturală Ludik Art, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Brăila, Liceul de Arte Hariclea Darclee, Liceul Teoretic Gheorghe Vâlsan Făurei, Liceul Tehnologic Matei Basarab Măxineni și Școala Gimnazială Chiscani, organizează, duminică, 5 martie 2017, de la ora 11.00, la Casa Memorială Petre Ștefănescu-Goangă, manifestarea culturală Doar Ea, Mama.

Este vorba despre un proiect educațional, ce se dorește permanentizat, care urmărește dezvoltarea sentimentului de dragoste în rândul copiilor față de ființa care le-a dat viață. Școlile partenere prezente la eveniment vor aduce elevi îndrumați de profesorii coordonatori, care vor recita poezii dedicate cu precădere mamei, în cadrul concursului Recital de poezie cu specificul zilei de 8 martie.

Evenimentul va fi precedat de o expoziție de desene realizate de copiii participanți, în care cei mici își vor exprima cele mai profunde sentimentele față de cele mai dragi ființe de pe pământ.

Lucrările vor putea fi admirate în holul Casei Memoriale Petre Ștefănescu-Goangă. Tot în cadrul acestui moment artistic, pe scena de la mansardă casei memoriale, vor evolua copiii de la clasa de teatru din cadrul Asociației LudikArt, conduși de actrița și regizoarea Cătălina Nedelea și actrița Flori Popa.

Scopul evenimentului socio-cultural este valorificarea potențialului artistic și creative al copiilor, prin intermediul activităților artistico-practice, stimularea curiozității și interesului copiilor pentru manifestările ce exprimă Ziua mamei.

Manager
Emanoil Ciucașu

 

Autor Redactia 01 Martie 2017, 16:25 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii