Cu chitara în… pijamale, manifestare la Casa Goangă

De Redactia 03 Ianuarie 2018, 16:54 Cultura Brailei

afisVineri, 5 ianuarie 2018, la Casa Memorială „Petre Ştefănescu-Goangă” va fi încă o «noapte albă» cu cântec, joc și carte bună! La început de nou an, Casa de Cultură a Municipiului Brăila a pregătit o «Noapte a Cercului de folk…în pijamale», la care vor participa membrii cercului, alături de prietenii și invitații lor.

Începând cu ora 20.00, participanții vor trece la ținuta scenică de noapte, adică în pijamale și, timp de aproape 12 ore, vor cânta (vor avea loc recitaluri individuale sau de grup), vor prezenta/propune cărți (fiecare participant propune o carte preferată/deosebită pentru el și citește un fragment pe care îl consideră incitant/interesant și va încerca să facă un comentariu cât mai convingător; apoi va avea loc o sesiune de întrebări/răspunsuri/discuții pe marginea cărții propuse) și vor fi viziona concerte.

Programul include și vizonarea unui film muzical clasic. A fost preferată o peliculă de “Oscar” – “The Sound of Music” – producție americană din 1965, regizată de Robert Wise, în care rolurile principale sunt interpretate de actorii Julie Andrews și Christopher Plummer.

Așadar, vineri noapte, la Casa Memorială „Petre Ştefănescu-Goangă”, deși toată lumea va fi în pijamale, somnul este interzis și activitate cât cuprinde! Participanții urmează să doarmă, sâmbătă, fiecare la casa lui!

Director
Emanoil CIUCAŞU

 

Autor Redactia 03 Ianuarie 2018, 16:54 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii