Concursul Armoniile Dunarii la Braila - 25 - 26 mai 2012

De Redactia 18 Mai 2012, 15:19 Cultura Brailei
In perioada 25 - 26 mai 2012, la Casa Tineretului din Braila, va avea loc a treia editie a Concursului National de Muzica Usoara pentru copii "Armoniile Dunarii". Organizatorii concursului sunt Scoala Populara de Arte "Vespasian Lungu" si Consiliul Judetean Braila,

Concursul este structurat pe doua categorii de varsta, intre 8 - 13 ani si 14 - 18 ani. Pot participa elevi si absolventi ai scolilor Populare de Arte, ai scolilor si liceelor de arta din tara. Fiecare concurent va prezenta in concurs doua melodii de muzica usoara din care una din repertoriul muzicii usoare romanesti.

In prima zi, 25 mai a.c. concursul incepe la ora 18,00 si va fi urmat de doua recitaluri: cel al castigatoarei Trofeului de la editia trecuta si al Trupei Crush & Alexandra Ungureanu.

A doua zi, 26 mai a.c., de la ora 17,00, va evolua Trupa de dans "Aset Crew",dupa care vor urma concurentii. Inaintea festivitatii de premiere, pe scena va urca trupa Heaven.

Concursul este un prilej de a descoperi si promova noi talente in domeniul muzicii usoare romanesti si de a aduce in fata spectatorilor compozitii din muzica usoara romaneasca.

Pe toata durata concursului accesul spectatorilor este liber.


 

Autor Redactia 18 Mai 2012, 15:19 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate