Concert pascal la Casa de Cultură a Municipiului Brăila, 8 aprilie 2015

De Alexandrina Iordache 06 Aprilie 2015, 15:17 Cultura Brailei

concert pascalMiercuri, 8 aprilie 2015, de la ora 17.30, la Casa de Cultură a Municipiului Brăila, Piata Poligon nr. 2A, are loc un concert pascal intitulat sugestiv ”Pe Tine Te Lăudăm!”.

Concertul, care are loc în preg de marea sarbatoare crestineasca, va fi susținut de Corul Bărbătesc Armonia și Grupul folk Generații. Corul barbatesc Armonia sub bagheta dirijorului Ion Pavaloiu va interpreta 5 partituri: "Si era la ora a sasea", "Stihira a doua", "Priveghere","Camara ta ", "Ziua invierii".

”Va fi o seară de poveste, un moment de linişte sufletească şi contemplare a spiritului românesc, în care cuvintele de învăţătură creştin ortodoxă şi cântările religioase se împletesc într-o armonie perfectă. Vă așteptăm, cu mare drag, să împărtășim, astfel, bucuria Invierii” -  Emanoil Ciucaşu, director Casa de Cultură a Municipiului Brăila

Corul barbatesc ”Armonia” va sustine un recital cu ocazia sarbatorilor pascale si marti 07 aprilie 2015, ora 17.30, la Biserica Adormirea Maicii Domnului (Sf.Maria) de pe Bdul A.I.Cuza.

 

Autor Alexandrina Iordache 06 Aprilie 2015, 15:17 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii