Cautatorii de Povesti - lansare de carte la Maria Filotti

De Frimu Ghinea 07 Decembrie 2012, 11:52 Cultura Brailei
Patru autori: Radu Paraschivescu, Vlad Petreanu, Catalin Stefanescu si Irina Pacurariu, semneaza primul volum dedicat bibliotecilor publice din România intitulat „Cautatorii de Povesti” . Lansarea lui la Braila se vaface luni 10 decembrie de la ora 12 a Sala de Conferinte a Teatrului „Maria Filotti” din Braila, Str. Mihai Eminescu, Nr. 2.

Vor fi prezenti dl Radu Paraschivescu si dl Scott Andersen, director adjunct al programului Biblionet. Volumul „Cautatorii de Povesti” este rezultatul primei campanii de promovare a bibliotecilor publice din România, care a consemnat schimbarile si efectele în comunitate datorate dezvoltarii bibliotecilor publice locale.

Campania este initiata de programul Biblionet, o investitie de 26,9 milioane de dolari în România pe o durata de 5 ani si care îsi propune facilitarea accesului la informatie prin introducerea tehnologiei moderne în bibliotecile publice. Prin acest program, pâna la finalul anului, peste 2.000 de biblioteci vor fi dotate cu peste 9.441 de calculatoare si echipamente aferente.

 

Autor Frimu Ghinea 07 Decembrie 2012, 11:52 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate