Arta de a scrie, atelier de încurajare a creației literare destinat liceenilor și tinerilor brăileni

De A.Frangu 14 Martie 2018, 16:46 Cultura Brailei

atelier creatieVineri, 30 martie 2018, ora 14.00, la Secția Mediatecă din cadrul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila are loc prima întâlnire a Atelierului de creație „Arta de a scrie”. Atelierul se adresează liceenilor și tinerilor brăileni și este un proiect care dorește descoperirea, încurajarea şi promovarea creatorilor de literatură Fantasy & Science Fiction, textele acestora urmând să fie publicate într-o antologie la finalul celor 8 sesiuni de scriere creativă.

Întâlnirile vor fi lunare și vor fi coordonate de Mircea Cărbunaru, publicist și scriitor și Gabriel Leonard Sîrbu, booktuber (recenzii video).

Proiectul este organizat de Biblioteca Județeană „Panait Istrati” în parteneriat cu Asociația culturală brăileană ART ZONE, Inspectoratul Școlar Județean și Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila.

Data limită pentru înscrieri este 28 martie 2018.
Doritorii se pot înscrie la Punctul de Înscriere la sediul bibliotecii din Piața Poligon nr.4 sau la tel. 0239626128, int. 141 – persoană de contact Elisaveta Drăghici (organizator activitate).

 

Autor A.Frangu 14 Martie 2018, 16:46 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii