Andreea Dache : Roşu nu e albastru /Rroşu, nu, e alb astru. Expozitie la la Centrul Cultural Nicăpetre

De Frimu Ghinea 30 Mai 2013, 12:36 Cultura Brailei
Vineri seara vă facem o invitaţie la Centrul Cultural Nicăpetre din strada Belvedere nr. 1, unde, vineri 31 mai 2013, ora 17, va avea loc un  show inedit, cu amprentă conceptualistă, în care obiectele vestimentare şi jocurile grafice realizate cu materiale naturale îndeamnă, aşa cum însuşi titlul expoziţiei sugerează: roşu nu e albastru / roşu, nu, e alb astru la o reflexie asupra limbajului, pornind de la sensul cel mai uzual al comunicării.
   
Protagonista evenimentului este tânăra Andreea Dache, absolventă a Departamentului Modă – Design Vestimentar din cadrul Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti şi a unui stagiu de perfecţionare la Accademia di Brera din Milano, una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ artistic din Italia.
   
Această expoziţie face parte din programul de susţinere şi promovare a tinerilor artişti brăileni, aflat în desfăşurare la secţia Artă a Muzeului Brăilei și poate fi vizitată în fiecare zi, de miercuri până duminică, între orele 10-18, până la 30 iunie.

 

Autor Frimu Ghinea 30 Mai 2013, 12:36 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii