A aparut nr.5 al revistei InfoZONE

De Alexandrina Iordache 16 Februarie 2013, 09:13 Cultura Brailei
In luna februarie a.c. a aparut numarul 5 al Revistei "InfoZONE", revista de informare rurala. Prezentam cateva titluri din cuprinsul revistei: "Sezatoare traditionala in comuna Gemenele, judetul Braila" de Gabriela Popa, "Braila, la rascruce de vanturi" de Mihai Vintila, " GDF SUEZ a investit peste 70 milioane euro in Parcul Eolian de la Gemenele" de Frimu Ghinea, "Antreprenori de succes scoliti cu fonduri europene de Centrul Judetean de Creatie Braila" de Gabriela Popa.Tot in acest numar gasiti articole interesante despre Padurea Garboavele, o minume a naturii in comuna Tulucesti din judetul Galati, Barajul de la Siriu, o Sezatoare traditionala in comuna Gemenele, judetul Braila si despre Comuna Adamclisi - marturie vie a trecerii romanilor prin Dobrogea.

In acest numar Gabriela Popa ne prezinta portretul unui patriot brailean: vicepresedintele Asociatiei "Cultul Eroilor" Braila, doamna Balan Georgeta care, la cei 85 de ani, desfasoara o activitate neobosita in cadrul asociatiei.

Revista apare lunar iar abonamente se pot face trimitand un email la agentia_stiri@yahoo.com sau la telefon 0732.789.332

 

Autor Alexandrina Iordache 16 Februarie 2013, 09:13 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate