Virgil Andronescu a lansat un nou volum de poezie într-o atmosferă frumoasă la sediul CARP Brăila

De Mihai Vintilă 08 Decembrie 2017, 09:40 Cultura Brailei

Virgil Andronescu la CARP Braila

Miercuri, 6 decembrie 2017, începând cu orele 16.30 a avut loc lansarea volumului de poezii Necropsie lirică al scriitorului Virgil Andronescu, apărut la editura Zorio din București. Locul manifestării a fost sala de ședințe a noului sediul al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Ana Aslan Brăila din strada Nicolae Bălcescu numărul 10. Despre carte au avut discursuri la obiect scriitorii Mihai Vintilă, Alexandru Halupa și Zeno Halupa. Pictorul Hugo Mărăcineanu s-a referit la desenele care însoțesc volumul realizate de pictorița Bianca Pîrlog, la semnificația lor și la destinele comune ale autorului Virgil Andronescu și ale pictoriței.

Alexandru Halupa

Mihai Vintilă, Virgil Andronescu, Hugo Mărărcineanu

Zeno Halupa

Hugo Mărăcineanu

Au participat scriitori, poeti, jurnalisti, artisti plastici si epigramisti. Discursurile au fost separate de minunatele momente muzicale oferite pe ritmuri de folk de profesorul Florin Lazar si elevul Teodor Gabriel Scheaua.

Spre finalul lansării au iesit la rampă epigramistii care au destins atmosfera.

Finalul a apartinut autorului Virgil Andronescu care a citit cateva dintre poemele cuprinse in cartea lansată urmate de o sesiune de autografe.

Acțiunea s-a desfăşurat în organizarea Mișcării Literare Litera 13 în colaborare cu Cenaclul Casa Speranţei al C.A.R.P. Ana Aslan din Brăila.

 

 

Autor Mihai Vintilă 08 Decembrie 2017, 09:40 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Valeriu Ion Gagiulescu 08 Decembrie 2017, 20:38

    Felicitări, din toată inima, dragă Virgil. Am urmărit desfășurarea evenimentului ( prin cele patru filmulețe) și parcă eram lângă voi. Vă felicit pe toți pentru că știți să rămâneți uniți !

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii