Tudorița Tarniță debutează cu trei cărți!

De Redactia 12 Iunie 2017, 15:08 Cultura Brailei

Tudorița Tarniță debutează cu trei cărți!

Vineri 16 iunie de la ora 17 la sala de lectură de la etajul unul al Bibliotecii Județene Panait Istrati va avea loc o triplă lansare de carte a jurnalistului Tudorița Tarniță. Avem în ordinea prezentării lor un volum de poezie intitulat Câmpia din noi, un volum Micropoeme și un volum de publicistică Cobai într-o scoică, toate apărute la editura InfoEST din Siliștea-Brăila.

Vor vorbi profesorul și scriitorul Valentin Popa, jurnalistul Vergil Matei, poetul Alexandru Halupa și editorul Mihai Vintilă. Programul cuprinde momente muzical-poetice susținute de actrița Wanessa Radu și de profesorul Florin Lazăr. Moderatori vor fi Dragoș Neagu directorul Bibliotecii Județene Panait Istrati și Caudiu Brăileanu.

În exclusivitate pentru InfoEST autoarea ne-a declarat: Fără sprijinul colegilor de la INFOEST poate că aceste carti nu ar fi apărut acum. Le mulțumesc și îi respect pentru corectitudine și profesionalism!

Tudorița TARNIȚĂ s-a născut în comuna Traian din județul Brăila. Și-a dedicat viața jurnalismului fiind o prezență constantă în paginile publicațiilor brăilene în ultimii 27 de ani. A debutat în Antologia Poeților Brăileni Zbor Alb din 1970. Prezentă în antologiile: 17 Poeți Brăileni de Azi - În umbra salcâmilor, apărută la Centrul de Creație Brăila în anul 1998, realizată de prof. Nicolae Ungureanu și în cea a Cenaclului Literar Panait Istrati al Bibliotecii Județene Brăila Poeții în cetate, apărută în anul 2015. A publicat în: Analele Brăilei, Dunărea, Luceafărul, România literară, Flacăra,Vatra. Este laureată a mai multor concursuri județene și interjudețene de poezie. În prezent este redactor și editorialist la cotidianul Obiectiv - Vocea Brăilei.

 

 

Autor Redactia 12 Iunie 2017, 15:08 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii