Trupa de teatru „Micii Poznași” prezintă două povești clasice „Cenușăreasa” și „Scufița roșie”

De Redactia 06 Martie 2019, 16:08 Cultura Brailei

Ludoteca Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila împreună cu Asociația „Arcul Generațiilor” vă invită la un spectacol de teatru și dans, sâmbătă, 9 martie 2019, ora 10. Membrii trupei de teatru „Micii Poznași” vor susține în fața publicului două povești clasice „Cenușăreasa” și „Scufița roșie” prezentate sub formă de pantonimă muzicală.

În pantonima muzicală replicile actorilor sunt înlocuite de fragmente muzicale ca o nouă modalitate de a spune o poveste, provocând imaginația și talentul tinerilor actori, aceștia spunând o poveste fără a-și folosi vocea. În distribuție: Andrei Turcu, Irina Neculai, Roxana Dan, Teodora Burlacu, Victor Economu, Ștefania Culea, Luca Nicolae, Cristina Constantin, Iustina Iorga, Cristina Vișinescu. Coordonatoarea trupei de teatru este Teodora Popea, studentă la Facultatea de Regie, Film, Televiziune.

Spectacolul va continua cu dansul echipelor de majorete „Whisk” și „Velvet”, antrenate de Claudia Popea. Vă așteptăm cu drag, umorul și voia bună vi le garantăm!

 

 

 

Autor Redactia 06 Martie 2019, 16:08 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii