Proiectul - Prietenie ...pe o ...sfoară ...virtuală

De Comunicat 04 Octombrie 2020, 14:34 Cultura Brailei

Secția de Împrumut pentru Copii. Ludoteca a Bibliotecii Județene „Panait Istrati" Brăila derulează în perioada 5 - 31 octombrie 2020, proiectul „Prietenie ...pe o ... sfoară...virtuală" .

Inițiat de Centrul de Excelență pentru Copii și Tineret al Bibliotecii Județene „George Barițiu" Brașov, parteneriatul educațional internațional „Prietenie ... pe o ... sfoară...virtuală" , aflat la a VIII-a ediție, constă în activități practice care îmbină lectura și desenul, promovând literatura pentru copii şi stimulând interesului pentru lectură a celor mici.

Tema pe care o propunem în acest an este dedicată celebrării operei lui Roald Dahl. Fiecare copil participant la program va realiza un desen inspirat de îndrăgitele cărți ale lui Roald Dahl, autorul oferind minunate exemple de curaj, generozitate, prietenie și independență.

Dragilor, vă așteptăm să umplem sfoara în culorile imaginației voastre cu personaje precum Matilda, James, Domnul Fox, vulpoiul fantastic, Charlie, Marele uriaș prietenos, Unchiul Oswald, Danny, campionul lumii, vrăjitoarele, George și multe altele.

Proiectul se adresează preșcolarilor și școlarilor de clase primare, cadrele didactice participante vor primi adeverințe. Urmăriți pagina de facebook a Ludotecii, pregătim mini concursuri cu premii pentru iubitorii cărților lui Roald Dahl. Dorința noastră este să aducem în atenția micuților, dar și a părinților și educatorilor, cât mai multe cărți valoroase și cât mai mulți scriitori pentru copii.

Coordonator: Doinița Mihaela Stanciu, Secția de Împrumut pentru Copii. Ludoteca.

 

 

Autor Comunicat 04 Octombrie 2020, 14:34 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii