Premiera spectacolului "Jack și vrejul de fasole" după Joseph Jacobs la Teatrul de Păpuși Brăila

De Comunicat 17 Aprilie 2019, 15:06 Cultura Brailei

Jack si vrejul de fasole la Braila

În Duminica Floriilor Teatrul de Păpuși Brăila vine în întâmpinarea copiilor brăileni, invitându-i la premiera spectacolului "Jack și vrejul de fasole" după Joseph Jacobs. Regia spectacolului aparține d-lui Geo Balint, scenografia este semnată de Tünde Tomos, muzica: Cornel Cristei.

Din distribuție fac parte: Daniela Antonescu, Ioana Popescu, Aurora Popescu, Sofia-Gabriela Cătrună și Valentina Lepădatu.

În TEATRU, uneori joaca, aparent fără sens, se poate transforma într-un lucru bun. Venim (încă) la teatru pentru MAGIA poveștilor, pentru lecția de morală... Jack, un băiețel care nu prea ascultă de mama lui și este tot timpul pus pe năzdrăvănii, primește într-o zi niște boabe de fasole... fermecată. Ce poți face cu niște boabe de fasole fermecată? Peste noapte din ele va crește vrejul de fasole care-l duce pe Jack undeva mai sus decât norii, în țara Căpcăunilor! Va reuși Jack, prin istețime și curaj, să-i învingă pe Căpcăuni? Veniți la Teatrul de Păpuși Brăila, să-l vedeți pe Jack în lupta cu uriașii Căpcăuni! – sunt cuvintele regizorului Geo Balint.

Vă așteptăm cu mare drag duminică 21 aprilie 2019 la ora 11.

 

 

Autor Comunicat 17 Aprilie 2019, 15:06 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii