Premieră la Teatrul de Păpuși Brăila - Scufița Roșie după frații Grimm

De Frimu Ghinea 26 Septembrie 2018, 14:31 Cultura Brailei

Braila "Scufița Roșie" după frații Grimm


Venind în întâmpinarea copiilor brăileni, Teatrul de Păpuși Brăila îi invită pe aceștia la premiera spectacolului "Scufița Roșie" după frații Grimm, duminică 30 septembrie 2018, ora 11. Scenariul și regia spectacolului aparțin lui Geo Balint, scenografia este semnată de Tünde Tomos, muzica: Cornel Cristei.

“SCUFIȚA ROȘIE”, mereu proaspătă și inepuizabilă, în haine noi... Este iarnă... Scufița Roșie este o fetiță din zilele noastre, adorabilă și obraznicuță cu măsură... Lupul cel fioros este acum de culoare mov și, după cum spune el, foarte-foarte simpatic și pe cale să devină vegetarian... iepurașul Tzupa-Tzup mai curajos ca niciodată... corbul Kraa poate fi măsura înțelepciunii (și moralei) necesare copiilor nu foarte ascultători și cu gândul numai la joacă... Nu lipsește nici bunica… nici vânătorul ! Împreună cu talentata și pasiona(n)ta echipă de actori a Teatrului de Păpuși „CĂRĂBUȘ” Brăila am încercat să (re)povestim „SCUFIȚA ROȘIE” în delicat visătoarea scenografie a lui Tünde Tomos și superba muzică a lui Cornel Cristei... Povestea fără de sfârșit a copilăriei continuă... Scufița Roșie, prietenii ei și Lupul cel Mov vă așteaptă ...la TEATRU!” – a afirmat regizorul Geo Balint.

Din distribuție fac parte: Ioana Popescu, Iulian Gheorghe, Aurora Popescu, Valentina Lepădatu, Sofia-Gabriela Cătrună și Gabriela-Elena Picuș.

Teatrul de Păpuși Brăila are sediul pe str. General Eremia Ghrigorescu nr 25, Sala de spectacol din cadrul școlii generale nr 6 Sandu Aldea Brăila.Relații la telefon 0239.614.880

 

 

Autor Frimu Ghinea 26 Septembrie 2018, 14:31 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii