Haz de necaz cu Dumitru Ștefănescu-ȘTEF. Vernisajul va avea loc vineri 9 noiembrie la bibliotecă

De Mihai Vintilă 05 Noiembrie 2018, 08:46 Cultura Brailei

Vineri 9 noiembrie 2018 de la ora 17 la Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" din Braila va avea loc vernisajul expozitiei de caricatura "Haz de necaz" cu Dumitru Stefanescu-STEF. Expozitia va rămâne permanent în spațiul bibliotecii deoarece lucrările au fost donate de autor. Manifestarea este dedicata Centenarului Marii Uniri si 650 de ani de atestare documentara a orasului Braila.

Criticul de arta Ana Maria Hartuchi menționa: ...Pentru STEF, umorul este o atitudine existentiala,exceptând stările sau situatiile grave, adanc dramatice sau tragice, unde umorul însoțește sau poate însoți toate actele vietii noastre reale sau imaginare.Totuși preferă să ironizeze situații extrase din realitatea comună,carora le reinventează solutii verosimile sau absolut imposibile.Dumitru Stefanescu-STEF este ambițios și va ajunge cu siguranță,acolo unde aspiră să ajungă în segmentul de vârf al ierarhiei creatorilor de umor desenat...

Pictor, grafician și caricaturist Dumitru Ștefănescu-ȘTEF este o personalitate a culturii brailene si timp de 46 de ani s-a dedicat artei atat pe plan national cat si international.

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 05 Noiembrie 2018, 08:46 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii