Experiențe teatrale la Teatrul de Păpuși Brăila

De Frimu Ghinea 30 Mai 2017, 08:25 Cultura Brailei

Teatrul de Păpuși Brăila participă la cea de-a XI-a ediție a Festivalului de Teatru pentru Copii și Tineret “Pinocchio”, Cernavodă 2017, organizat de Primăria Orașului Cernavodă. Astfel, actorii brăileni vor prezenta pe data de 30 mai 2017 spectacolul “Ridichea uriașă” în regia lui Florin Dumitru.

În cadrul aceluiași program, Experiențe Teatrale, Teatrul de Păpuși va fi prezent în perioada imediat următoare la alte două festivaluri în domeniu, astfel:

- între 2-4 iunie 2017 la ediția a III-a a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii “Arlechino” Brașov, organizat de Primăria municipiului Brașov și Teatrul pentru copii “Arlechino”;

- între 4-5 iunie 2017 la ediția a IV-a a Festivalului de Artă Stradală pentru Copii și Tineret “Magie, Feerie și Povești” organizat de Primăria municipiului Ploiești și Teatrul “Toma Caragiu”.

Atât la Brașov, cât și la Ploiești Teatrul de Păpuși Brăila va susține piesa “Ursul păcălit de vulpe” care este o dramatizare de Victoria Samoilă după Ion Creanga, în regia lui George Popa.

 

Autor Frimu Ghinea 30 Mai 2017, 08:25 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii