Club pentru dezvoltare personală, susținut de Rodica Ifrim

De Redactia 19 Noiembrie 2015, 14:21 Cultura Brailei

Vă invităm la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila, sâmbătă, 21 noiembrie 2015, ora 10.00, la evenimentul Mastermind gratuit – Club pentru dezvoltare personală, susținut de Rodica Ifrim, formator și public speacker.

Cursul se adresează celor interesați de dezvoltare personală, care vor să facă schimbări în viața lor, să-și atingă obiectivele, vor un echilibru și o armonie interioară mai bună.

Iată câteva avantaje pentru cei care participă la un grup Mastermind: Putem să “împrumutăm” și să “folosim” educația, experiența, influența și eventual chiar capitalul altor oameni pentru a ne duce la îndeplinire propriile noastre planuri de viață; Dacă astăzi suntem ceea ce suntem este datorită atitudinii mentale prin care ne raportăm la situații și oameni; Vom învăța că succesul adevărat este ceva ce poate fi obținut doar luând și pe alții împreună cu noi;

Singura limitare reală este cea pe care o acceptăm și o stabilim în propria noastră minte; Acționează ca un catalizator pentru creștere și dezvoltare, ne menține focusați și ne ajută să ne deplasăm constant către lucrurile importante din viața personală și profesională – ne spune Rodica Ifrim, inițiatoarea acestui program.

Înscrierea la eveniment se face completând formularul : http://goo.gl/forms/mLwhdNRYo1.
Pentru cei interesați de dezvoltare personală, noi sesiuni vor avea loc în perioada 5-6 decembrie, ora. 10.00, tot la Bibliotecă, în sala „Fănuș Neagu”, etaj 3.

Laura Caplea
Purtător de cuvânt

 

Autor Redactia 19 Noiembrie 2015, 14:21 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii