Recital ''Chanson d'amour'', sustinut de soprana Diana Tudor și pianistul Alexandru Burcă, la Palatul Lyra

De A.Frangu 29 Octombrie 2019, 15:29 Cultura Brailei

afisDuminica 3 noiembrie 2019, ora18:00, în Sala de Concerte Dr. Nicu Teodorescu” din Palatul ”Lyra” Brăila, Filarmonica ”Lyra-George Cavadia” Brăila, are loc recitalul ''Chanson d'amour'', sustinut de soprana Diana Tudor și pianistul Alexandru Burcă

În cadrul recitalulul ''Chanson d'amour'' cei doi artiști propun o incursiune în cele mai frumoase creații vocal-instrumentale ale muzicii franceze din perioada Romantismului târziu, a Impresionismului și a Neoclasicismului: lucrări de Jules Massenet, Gabriel Fauré, Claude Debussy, Maurice Ravel, Francis Poulenc, Érik Satie, dar și celebre creații ale muzicii ușoare franceze din prima jumătate a secolului 20, compuse de Charles Trenet, Francis Lopez, Hubert Giraud si Charles Aznavour.

Diana Tudor este absolventă a Masteratului de ''Stilistică Interpretativă '' - secția Canto al Facultății de Interpretare Muzicală, Universitatea Națională de Muzică din București.

Alexandru Burcă este absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, Facultatea de Interpretare Muzicală, secția Pian, iar în prezent este pianist la Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

Pret bilet: 15 lei.
Redus pensionari sau elevi: 7,5 lei.

Biletele se găsesc la agenția filarmonicii din Calea Călărașilor Nr. 52 (Casa Tineretului) și on-line pe www.blt.ro
https://www.blt.ro/recital-chanson-d-amour.html

 

Autor A.Frangu 29 Octombrie 2019, 15:29 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii