Casa Artelor nr 6 o revistă de înaltă ținută

De Mihai Vintilă 13 Martie 2019, 20:33 Cultura Brailei

Școala Populară de Artă Vespasian Lungu din Brăila la inițiativa regretatului manager George - Romeo Bunea a lansat în 2013 revista Casa Artelor ca publicație anuală menită a reflecta activitatea organizației care o patronează dar și de a promova cultura brăileană.

Ajunsă, iată, în 2019 la cel de al șaselea număr, Casa Artelor vine și în acest an în atenția cititorilor cu informații pertinente legate de activitățile desfășurate în anul 2018, cu remarcabilele realizări ale elevilor școlii detaliate în două pagini de liste de distincții dar și cu multe articole dedicate celor 650 de ani de atestare documentară a Brăilei.

Remarcăm articolele semnate de Adrian Ordean despre Valori vs non-valori, Maria Cogălniceanu despre Nicolae Carandino, profesorul precum și cel semnat de Ștefan Doniga despre Dinu Lipatti- faimosul necunoscut. Corul mixt Trison, un reper al muzicii brăilene, are dedicate două materiale. Primul semnat de Mitică Cârneciu și intitulat De ce Trison? vine cu argumente legate de activitatea desfășurată, o privire din interior iar prof. Ștefan Lupu prezintă în articolul Corul mixt Trison - emblemă a Școlii de Arte brăilene informații legate de participările acestuia la diversele activități interne și mai ales internaționale.

Nu putea lipsi din revistă un calendar al evenimentelor culturale organizate de Școala Populară de Artă Vespasian Lungu în anul curent.

Nu în ultimul rând trebuie menționată munca managerului Cristian Morozan care a fost coordonator și tehnoredactor, a Silviei Cărbunaru care a fost redactor și a fotografului Viorel Neagu. Toți au reușit să pună în formă un număr de înaltă ținută atât grafică cât și din punct de vedere al conținutului.

Mai jos se poate citi integral acest număr șase al revistei Casa Artelor. La cât mai multe!

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 13 Martie 2019, 20:33 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii