Voluntar de profesie 2012

De Frimu Ghinea 29 Iunie 2012, 12:54 Comunicate
Pentru editia din acest an, Fundatia Vodafone a selectat 14 persoane dintre candidatii externi, pentru programului „Voluntar de profesie”, suplimentand cu inca 2 voluntari numarul anuntat initial.

„Editia din acest an s-a bucurat de foarte multe proiecte bune, cu un impact mare asupra beneficiarilor organizatiilor non profit alese in program. Acesta a fost si motivul pentru care juriul a hotarat sa mareasca numarul castigatorilor la 14, pentru a da o sansa celor care si-au propus prin proiectul lor, sa schimbe viata beneficiarilor ONG-ului ales. Prin acest program, Fundatia Vodafone ofera posibilitatea si angajatilor Vodafone sa lucreze timp de sase luni intr-o organizatie non profit. Procesul de selectie intern inca nu s-a finalizat, asadar la sfarsitul lunii august vom sti exact care sunt toti castigatorii acestei editii”, a spus Florina Tanase, Senior Director Regulatory, Legal and Corporate Affairs. 

Cei 14 castigatori au fost selectati dintr-un juriu format din membrii Board-ului Fundatiei Vodafone Romania. In program s-au inscris aproximativ 200 de persoane. Mai multe detalii despre programul „Voluntar de profesie” sunt disponibile pe pagina online dedicata Fundatiei Vodafone Romania, www.fundatia-vodafone.ro.

Proiectele cu care cei 14 voluntari au castigat acopera domeniile sanatate, educatie, prevenirea abandonului familial si se adreseaza unui numar mare de beneficiari: copiilor bolnavi de cancer, tinerilor cu handicap, persoanelor afectate de scleroza multipla, tinerilor seropozitivi, persoanelor bolnave de hemofilie, batranilor, copiilor aflati in risc de abandon, cu parinti plecati la munca in strainatate si persoanelor care se confrunta cu probleme de infertilitate. Lista completa a castigatorilor programului Voluntar de profesie este disponibila pe www.facebook.com/fundatiavodafone.


 

Autor Frimu Ghinea 29 Iunie 2012, 12:54 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate