Saptamana nationala a voluntariatului la Braila - evenimentele din 18 mai 2012

De Redactia 17 Mai 2012, 14:43 Comunicate
Pentru data de 18 mai 2012, intre orele 16-19, pe platoul din fata Bibliotecii Judetene "Panait Istrati" din Braila, sunt programate doua evenimente in cadrul Saptamanii nationale a voluntariatului la Braila.

Un eveniment, "Voluntari prin arta" se adreseaza copiilor si tinerilor din orasul Braila. Copiii  si tinerii vor desena, modela sau vor invata sa lucreze quilling si origami, sub indrumarea unor profesori si a unor voluntari, in cadrul atelierelor de creatie.

In cadrul evenimentului se va putea admira o expozitie stradala cu imagini din Rezervatia Insula Mare a Brailei iar micii artisti de la Scoala populara de arta "Vespasian Lungu" din Braila vor sustine un program artistic.

Al doilea eveniment este organizat de Crucea Rosie Romana - filiala Braila si este intitulat "Primul ajutor - informatii care pot salva vieti". Actiunea se adreseaza cetatenilor orasului Braila si are ca scop principal educarea populatiei pentru sanatate.

Cu aceasta ocazie voluntarii organizatei "Crucea Rosie" vor face demonstratii de acordare a primului ajutor si vor invata cetatenii sa faca resuscitare cardio-respiratorie.

Aceasta ectiune a "Crucii Rosii" va avea loc si in data de 19 mai, intre orele 10-11, in Parcul Monument.

 

Autor Redactia 17 Mai 2012, 14:43 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate