Povestea lui Eduard, spusa de un tata care doreste sa-si salveze copilul

De Redactia 16 Iunie 2016, 10:39 Comunicate

Povestea lui Eduard, Salveaza o inima

Pentru inceput sa ne prezentam: suntem o familie tanara, ambitioasa care mereu a dorit sa evolueze. Ne-am dorit foarte foarte mult un copil care, pana la urma, a si aparut in viata noastra si ne-a bucurat enorm.

Cand Eduard a implinit doua luni, la un control de rutina efectuat la medicul pediatru, s-a dovedit a fi o problema. Pentru inceput ne-a spus ca este vorba de un suflu sistolic, dar medicul ne-a cerut sa mergem la un control de specialitate. Asa am si facut, iar la acel control s-a dovedit ca diagnosticul este DSV (defect septal ventricular) si, mergand la mai multi medici din tara pentru o alta parere, toate sperantele noastre cum ca defectul se poate vindeca spontan pana la varsta de 2 ani, s-au naruit.

La ultimul control efectuat la Spitalul Monza, ni s-a spus ca este obligatorie operatia deoarece deja se dilata cavitatea inimii si de aici numai complicatii; si deci s-a decis sa fie operat pe data de 05.07.2016.

SINCER nu as fi cerut ajutorul dumneavoastra, dar din cauza faptului ca am un salariu minim si pe acest salariu un credit destul de sufocant, nu ma pot descurca intr-un timp atat de scurt. Pe langa faptul ca suntem destabilizati din punct de vedere emotional, suntem foarte ingrijorati si de partea financiara, care presupune ca in termen de 3 saptamani sa strangem 4500 Euro.
Va multumesc anticipat tuturor care puteti ajuta ca Eduard sa poata duce o viata normala!!!

In sprijinul baietelului de numai 2 anisori, a venit Asociatia "Salveaza o inima", care a demarat de urgenta o campanie de strangere de fonduri pe platforma sa online

Donații se pot face si aici:
Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

 

Autor Redactia 16 Iunie 2016, 10:39 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii