Noutati de la Vodafone despre aplicatiile mobile si o promotie speciala pentru Seenow si Zonga

De Redactia 05 Decembrie 2013, 15:16 Comunicate
Aplicatiile pentru mobil dezvoltate si sustinute de Vodafone Romania au ajuns la peste 3.000.000 de descarcari, pe smartphone-urile si tabletele cu sistem de operare Android, iOS si Windows Phone. De astazi, aplicatiile care si-au dovedit utilitatea pentru clienti ofera si mai multe beneficii si functionalitati.

Astfel, special pentru toti utilizatorii Vodafone, noi si existenti, au acces promotional, gratuit, la sectiunea TV by Vodafone din Seenow si la continutul muzical extins din aplicatia Zonga.

Mai mult, traficul este gratuit pentru utilizatorii Vodafone de smartphone-uri. Utilizatorii Seenow pot urmari 43 de canale TV de oriunde ar fi, prin intermediului aplicatiilor pentru smartphone-uri si tablete iOS, Android si Windows 8. Zonga este primul serviciu romanesc care ofera acces la un extins continut muzical, cu peste 20 de milioane de melodii ale artistilor romani si straini incluse.

In plus, in premiera pentru piata romaneasca, aplicatia Transport Urban ofera informatii in timp real despre circulatia vehiculelor de transport in comun din Ploiesti. Astfel, utilizatorii pot vedea, in versiunea beta a serviciului, in cat timp ajung in statie autobuzele si tramvaiele din Ploiesti, precum si durata traseului. In curand, functionalitatea va fi extinsa si in alte orase.
 
Mai mult, prin aplicatia SMS Parking, utilizatorii smartphone-urilor cu sistem de operare Android isi pot plati de acum parcarea direct prin smartphone si in Cluj-Napoca. Lista oraselor in care serviciul este disponibil ajunge astfel la 11, alaturi de Arad, Bacau, Baia-Mare, Bistrita, Brasov, Oradea, Satu-Mare, Sighisoara, Targu Mures si Timisoara.
 
Star Taxi, aplicatie ce si-a dovedit deja utilitatea in randul publicului din Capitala, permite utilizatorilor sa comande taxiuri si in Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara si Constanta, direct din aplicatie, fara a mai fi nevoie sa apeleze telefonic un dispecer al unei companii. Mai mult, aplicatia este disponibila, in premiera, si peste granita, in Chisinau.

Prin aplicatia SapteSeri, in sectiunea speciala Vodafone, utilizatorii au acces la reduceri substantiale la restaurant, cafenele, zone de divertisment si cazare. Voucher-ele din aplicatie sunt valabile, pentru inceput, in Bucuresti, Brasov, Iasi, Cluj-Napoca si Craiova.

Si aplicatia de stocare a fisierelor Vodafone Cloud ofera, de acum, posibilitatea de rulare a continutului direct din Cloud, fara a transfera fisierele intr-un terminal. Astfel, de exemplu, utilizatorii isi pot asculta muzica fara a mai face download suplimentar, optimizand traficul de date.

Mai multe informatii despre aplicatiile dezvoltate si sprijinite de Vodafone si noutati despre acestea sunt disponibile la www.vodafone.ro/aplicatii.


 

Autor Redactia 05 Decembrie 2013, 15:16 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate