CFR Calatori informeaza ca este posibil sa apara modificari în circulatia trenurilor

De Redactia 30 Iulie 2014, 14:23 Comunicate
Având în vedere avertizarea Cod Galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie pentru judetele Alba, Arges, Cluj, Dâmbovita, Olt, Sibiu, Teleorman, Vâlcea si avertizarea de Cod Rosu emisa de Institututul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor pentru judetele Gorj si Vâlcea,
 
CFR Calatori informeaza ca este posibil sa apara modificari/perturbari în circulatia trenurilor. Recomandam pasagerilor ca, înainte de calatorie, sa contacteze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentioneaza sa calatoreasca.
 
Lista cu numerele de telefon ale statiilor CFR este  disponibila pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la rubrica Info Utile-Informatii telefonice-Statii.
 
Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numarul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau sa se adreseze personalului nostru din statii.

 

Autor Redactia 30 Iulie 2014, 14:23 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate