Laminorul Braila contribuie decisiv la realizarile Mechel din 2010

De Redactia 31 Ianuarie 2011, 21:20 Comunicate
Directorul General al Diviziei Metalurgice Est Europene a companiei Mechel Yuriy Guscin a comentat bilantul de productie al Diviziei: «Anul 2010 a fost unul de succes pentru intreprinderile Mechel din Romania. In primul rand, Divizia Metalurgica Est Europeana a fost completata cu inca o intreprindere de productie, Laminorul Braila, ceea ce a permis sa consolidam sinergia intre intreprinderile grupului din Romania. Am infruntat tendintele negative anilor de criza, in ciuda situatiei inca complicate pe piata interna, activitatea intreprinderilor a fost stabilizata si au crescut volumurile de productie si desfacere in comparatie atat cu anul trecut, cat si cu anul 2008, care a fost unul reusit.

Volumul de productie de otel brut la Mechel Targoviste in anul 2010 a atins nivelul anterior crizei, la Ductil Steel Otelu Rosu acest indicator pentru anul 2010 a depasit toate indicatoarele anuale din ultimii ani.

Intreprinderile Mechel din Romania au marit volumurile de productie la produse finite – laminate la cald, sarma si produse din sarma, productia profilelor laminate ale intreprinderii Laminorul Braila a crescut aproape de 3 ori. In anul 2010 in comparatie cu anul 2009 intreprinderile Mechel din Romania au produs cu 38% mai mult otel brut, (pana la 827 mii tone), laminate la cald cu 46% (pana la 855 mii tone), sarma si produse din sarma cu 38% (pana la 152 mii tone).
Cresterea productiei in conditiile stagnarii de pe piata interna a permis cresterea cotei de export in portofoliul comenzilor, asigurand iesirea spre piete noi de desfacere. 

Autor Redactia 31 Ianuarie 2011, 21:20 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate